Menyasszonyi ruhák

A ruha

Az esküvői ruha egy felejthetetlen alkalom kelléke. Emléke egy egész életen át elkísér. Amikor eljön az esküvőd napja, és kész a frizurád, a sminked, és felveszed a ruhát, az utolsó gombot is begombolja édesanyád, a fűző gyönyörű masniba fonódik, és te belenézel a tükörbe, és azt érzed, hogy minden tökéletes. Ez az érzés minden menyasszonynak jár, és mi azért dolgozunk, hogy minden menyasszonyt meg tudjunk ajándékozni ezzel az érzéssel, azáltal, hogy a mi ruhánkat viseli.

Pántnélküli ruha

A pántnélküli ruha egy nyári, vidám, fiatalos esküvőre kiváló választás. Ezek a ruhák míderszerű, merevített felsővel rendelkeznek, formázott mellbetétekkel béleltek. Hátul mindig zipzárral és fűzővel záródnak. Ha a ruha pontosan rád van igazítva, nem kell attól tartani, hogy csúszkál, biztonságosan viselhető.

Ez a fazon gyönyörűen kiemeli a szép vállakat, szabadon hagyja a hát felső részét.

Kiegészítőként stóla, boleró, fányol választható hozzá, a ruha stílusához igazodva.

Pántos, szív és „V” alakban dekoltált ruhák

Ezek a ruhák gyönyörű dekoltázzsal rendelkeznek, a vállakon rögzítettek, hátul zártabbak, általában gombosak, vagy fűzősek.

A mély dekoltázs szépen nyújtja az alakot

Áttetsző necctüll felsők csipke applikálással

Ezeknek a ruháknak az alapja egy testszínű, elasztikus tüll anyag, amire különleges technikával dolgozzuk rá a finom, leheletnyi csipkét.

Ezáltal olyan hatást keltünk, mintha a bőrön lenne a csipke.

Hosszú ujjú ruhák

Az ujjas ruhák régi visszatérők az esküvői divatban. Számtalan variációjuk lehetséges, a hosszú szűk ujjtól kezdve a buggyos, mandzsettában végződőig sokfélét kínálunk.

A kézre simuló, elasztikus tüll csipkével kombinált darab biztos befutó.

Érdekes hátmegoldások

A hátdekoltált ruhák különlegessége, a finom csipkék, az áttetsző anyagok, és az apró gombok végtelen variációjában rejlik.

Ezekhez a ruhákhoz feltűzött frizurát ajánlunk

Elöl magasan záródó ruhák

A magasan záródó nyakmegoldások is különlegessé tehetik a menyasszony megjelenését. A nyakban végződő szép cakkos csipke elegáns és érzéki megjelenést kölcsönöz viselőjének.

Az elöl zárt ruhákhoz gyakran mély hátdekoltázs párosul.

Könnyed, lágy elegancia

Egyszerűen elegáns, lágy esésű maxi és rövid ruhák finom muszlinból és csipkékből.

Polgári szertartásokra, kis esküvőkre ajánljuk