Kiegészítők

Fátyol

A fátyol a hagyományos esküvőkön a menyasszonyi ruha elengedhetetlen kelléke. A templomban, a kreatív fotózáson jól kiegészíti a menyasszony öltözékét. Többféle változatban hordható.

Hossz tekintetében lehet rövid, derékig érő vagy uszályként a ruha után kúszó. Szegése lehet szatén, csipke, vagy apró gyöngyökkel, kövekkel kirakott.

Ékszer, hajdísz

Az esküvői ruha fontos kiegészítői az ékszerek, a frizurát tökéletesítő hajdíszek.

Szalonunkban válogathattok a G.Westerleigh szebbnél szebb termékei között. Az ékszerek kristályok, strasszok és édesvízi tenyésztett gyöngyök felhasználásával készülnek, elegáns, díszdobozos csomagolásban vásárolhatók meg. A kiegészítők ezüst vagy platina bevonattal rendelkeznek, és kizárólag anti-allergén, azaz nikkel- és ólommentes anyagokat tartalmaznak.

Az esküvői ékszerszettek mellett karláncok, fülbevalók, fésűk, tiarák, hajvirágok, hajcsavarok, gyűrűpárnák és harisnyapántok is vásárolhatók a szalonban.

Természetesen segítünk kiválasztani a ruhához leginkább illő darabokat.

További ékszerek itt, hajdíszek itt

Teljes cipő kínálat itt

Cipő

A G.Westerleigh menyasszonyi cipői egytől egyig kézzel készülnek, és a maximális kényelemről ismertek. Valamennyi darabot a letisztult és elegáns formavilág, valamint a kiváló minőségű anyagok és díszítőelemek felhasználása jellemzi. A cipők fehér és ekrü színekben is elérhetők, esetenként kristályokkal, finom csipkével, illetve gyöngyökkel díszítettek.

Az esküvői cipő kiválasztásakor a menyasszonyok számára a legfőbb szempont a kényelem. Ezt a luxus minőséget garantálja az exkluzív bőr talpbélés, illetve az extra puha párnázott talpbetét is.

Ezek az apró, ámde annál fontosabb részletek teszik a G.Westerleigh menyasszonyi cipőket egyedülállóvá.