Galéria

Munkáink

Válassz a kategóriák közül, majd kattints bármelyik képre a nagyobb méretért!

Köszönet-
nyilvánítások

“Kedves Kata, csak pár szó..
Én mindenkinek csak ajánlani foglak, teljesen nyugodt szívvel. Mert számodra, valóban az volt az elsődleges, hogy jól érezzem magam a ruhában. Ez ritka, mert ebben a témában kevés olyannal találkozni, akinek nem az anyagi része a döntő és vélemény- alkotó. Őszinteséged, segítő- készséged hozzájárult a napunkhoz. Köszönjük szépen Neked!”

Kelemen-Csapó Edina

“Szia!🙂 Regina vagyok, augusztus 18-án volt az esküvőm Siklóson és Harkányban. Köszönöm, hogy nálad kölcsönözhettem ki a ruhám, és mindent-mindent köszönök. ❤️ Én minden menyasszonynak téged foglak ajánlani!”

Felhofferné Berka Regina

“Kedves Kata! Köszönöm azt a sok kedvességet, energiát, törődést és nyugtató szavakat amiket az esküvő elötti stresszes időszakban nekem adtál! ❤️ Attól ilyen különleges a szalonod, hogy teljes szívvel csinálod! Gazdagabb lettem, hogy ilyen jó embert megismerhettem, mint te!”

Karina Nuccio

“Köszönöm a kedvességet, türelmet, hogy olyannak varrtad meg a ruhàm, amilyennek megálmodtam. Hálás vagyok, hogy ezzel is széppé varázsoltad ezt a gyönyörű napot.”

Tóth Angelika

“Nagyon szépen köszönöm a csodaszép ruhám, a kedvességed, türelmed. Imádtam minden ruhapróbát. Álomruhám volt. Köszönöm!”

Zatykó Timi

“Hála a gyönyörű ruhákért, köszönet a kedvességért, precíz munkáért.”

Zsótérné Pápai Henrietta
“Imádtam a ruhámat, és bizony mindenkinek leesett az álla, milyen csini voltam. Nagyon köszönöm. Köszönöm még egyszer.”
Bereczki-Mayer Judit

“Köszönöm a ruhát, nagyon szép munkát végeztetek, gyönyörű lett a ruha, és minden pillanatát imádtam, amíg viselhettem. Igazi menyasszonyként éreztem benne magam.”

Nagy Lilla