Alkalmi ruhák

Koszorúslányi ruhák

Csodás érzés lehet, hogy azokban a pillanatokban, amikor kicsit elveszettnek érzi magát a menyasszony, ott vannak vele azok az emberek, a barátnők, testvérek, unokatestvérek, akik közel állnak hozzá, akik segítenek neki, akik bátorítják, felvidítják. És persze fontos az is, azt gondolom nagyon fontos, hogy ezek a lányok is csinosak legyenek, jól érezzék magukat barátnőjük nagy napján.

Manapság az esküvőknek van egy tematikája, stílusa, színe, amihez igazodik a koszorúslányok öltözéke. Gyakran a menyasszonyok határozzák meg azt a színt, amit a koszorúslányoknak viselni kell. Sokan szeretnék, ha az őket körülvevő barátnők teljesen egyforma ruhában lennének.

Szalonunkban lehetőség van színben és fazonban is összehangolni a ruhákat, számos színárnyalatból tudunk egyforma ruhát is kínálni.

Hamarosan elérhetők lesznek „infinity” ruhák, több színben.

Változatos fazonú és színű modelljeink igény szerint bálokra és egyéb eseményekre is kölcsönözhetők

Szalagavatós ruhák

„Ebben a ruhában benne van az eddig eltelt tizennyolc év minden apró mozzanata, ami a maga nehézségével egyszerre volt jó és kemény. Ebben a ruhában benne van az idő törékenysége, az élet mulandósága. Ebben a ruhában benne van az elengedés, a felnőtt kor átlépésének határa, a tudat, hogy az élet éppen változik, hogy a változás jó, de gyökeres és visszafordíthatatlan.„
Ezek nagyon komoly mondatok, de valóban igaz, hogy a szalagavatós táncruha valahogy különbözik a többitől. Az a ruha, amit a szalagavatón viselsz, ugyanúgy megmarad az emlékeidben, mint majd a menyasszonyi ruhád. Fontos számunkra, hogy jól érezd magad benne, hogy könnyű legyen a tánc, hogy elbűvöld szeretteidet.

Hatalmas szín- és méretválasztékkal, és csoportos kedvezményekkel várjuk a végzős diáklányokat.

Változatos fazonú és színű modelljeink igény szerint bálokra és egyéb eseményekre is kölcsönözhetők

Ballagó ruhák

Végzős középiskolás diáklányoknak szalagtűzésre, ballagásra egyenruha készítését vállaljuk.

Kérésetekre elmegyünk osztályfőnöki órára, segítünk kiválasztani a fazont, mutatunk anyagmintákat.