Bemutatkozás

M

M

Történetünk

Történetünk lassan 30 éve, 1990-ben kezdődött. Édesanyám ebben az évben nyitotta meg Nagybajomban azt az esküvői ruhakölcsönzőt, ami azóta a környék, Somogy megye egyik legmeghatározóbb esküvői ruhaszalonja lett. Andriczné Magdi – régi álmát váltotta valóra, amikor úgy döntött, hogy menyasszonyi ruhákat fog varrni az esküvőre készülő mátkáknak. Az ő szakértelmének, tudásának, kreativitásának, és természetesen a sok menyasszony elégedettségének köszönhető, hogy a Mátka Esküvői Ruhaszalon ma is töretlen népszerűségnek örvend. 2012-ben Kaposváron is nyitottunk egy kis üzletet, 2019 májusától pedig egy tágas, kényelmes, romantikus belvárosi szalonban várjuk a menyasszonyokat.

év tapasztalat
0 +
esküvő
0 +
megvarrt ruha
0 +
ruha készleten
0 +

Bakóné Andricz Kata

tulajdonos

Vállalkozásunk vezetését időközben átvettem édesanyámtól, és a pénzügyi pályát cseréltem fel arra a dologra, amibe beleszülettem, ami kislányként annyira természetes volt, ami mindig is hiányzott. A szebbnél szebb anyagok, csipkék tapintása, a ruhák, hatalmas tüllszoknyák susogása, gyöngyök, kövek tündöklése, a menyasszonyok mosolya.

A mai napig csodaként élem meg, amikor egy menyasszony elfogadja tanácsaimat, és rátalál az „igazi” ruhára. Öröm a munkám, mert örömet adok, és kapok. Fontos, hogy hacsak egy alkalomra, néhány pillanatra is, de részese lehetek életüknek.

Az esküvői előkészületek időszaka egy várakozással és élményekkel teli időszak. Nagyon figyelünk arra, hogy a ruha kiválasztása, megtalálása, a szalonban töltött idő is egy meghatározó élmény legyen a menyasszonyoknak. Arra törekszünk, hogy szakmai felkészültségünk megnyugtatóan hasson rájuk, hogy a ruhapróba stresszmentesen, vidáman teljen, kellemes környezetben. Személyre szabottan segítünk az egyéniségükhöz legjobban illő ruha kiválasztásában, a legmegfelelőbb kiegészítők megtalálásában.